Hoeveel kunt u maximaal lenen met een overbruggingskrediet?

Hoeveel u maximaal kunt lenen met een overbruggingskrediet is moeilijk te definiëren in een getal. Er wordt namelijk naar meerdere zaken gekeken om het te lenen bedrag mee te bepalen. Wat natuurlijk de belangrijkste factor is die meespeelt is het bedrag dat u denkt voor uw huidige woning te kunnen krijgen.

Bedrag overbruggingskrediet verschilt per bank

Het is niet zo dat alle banken u hetzelfde bedrag zullen verstrekken, ook al is de situatie die u bij verschillende banken voorlegt hetzelfde. Vandaar ook dat het heel erg belangrijk is om niet maar bij 1 bank te kijken, maar meerdere banken naast elkaar te leggen.

Over het algemeen kunt u het bedrag lenen dat u verwacht voor uw huis te kunnen krijgen en vaak zelfs iets minder. De waarde van uw huis dient dan te worden ingeschat door een taxateur.

Het voordeel van het overbruggingskrediet is tegelijkertijd ook het nadeel van deze vorm van geld lenen. Er is namelijk verder geen dergelijk krediet dat lijkt op het overbruggingskrediet en dus is dit echt de enige manier om de gestelde situatie zoals deze of de hoofdpagina staat op te lossen. Buiten dit krediet om zijn er dus geen alternatieven.

Previous post:

Next post: